Storm&Müller

Storm&Müller er en dansk design duo, som beskæftiger sig med møbeldesign og indretningsarkitektur.
Duoen består af  Laura Allen Müller og Susanne Storm.

Vores første fælles design er et spisebord med tilhørende bænk. Bord- og bænkpladerne er støbt i fiberbeton, og stellene er smedet i jern.
Møblerne fremstilles i foreløbigt fem farver, der er udviklet specielt til Storm&Müller. Møblerne håndproduceres i Danmark.

Alle bord- og bænkplader er forskellige, idet der forekommer små variationer i farve og overfladetegninger på alle plader.

Hvert møbel er et nummereret unikamøbel, signeret af Storm&Müller.

www.stormandmueller.com


Keramik

Keramik

LMC – Laura Müller Ceramics

Min keramik er inspireret af nogle af de japanske Raku teknikker. Hver genstand er unik. Keramikken bliver solgt hos Storm&Müller i København.


Up-cycling & Re-design

Upcycling & Re-design

For mig er Up-cycling & Re-design et helt logisk udgangspunkt for mange af mine løsninger.
Skabe bygget af forsatsvinduer, antikke slagterkroge omdannet til køkkenophæng og -lamper, altankasser genbrugt som hylder og bordplader bygget af badeværelsesfliser…
Kombinationen af nyt og gammelt fremhæver ofte skønheden i begge dele, og giver desuden stor mening, både miljømæssigt og økonomisk.


Ombygninger

Ombygninger

Jeg beskæftiger mig med ombygninger af hele huse eller lejligheder såvel som af enkelte rum.
I de to viste projekter, har jeg flyttet vægge og redefineret rummenes identitet og funktionalitet med henblik på at skabe hjem, der både har store, dynamiske fælleszoner og mere aflukkede, private zoner.

CASE 1:
Klassisk herskabelig lejlighed.
Lejligheden virkede utidssvarende. Der var to små og lidt klaustrofobiske entréer, og udgangen til altanen var placeret i det meget lille ‘pigekammer’.
Soveværelset var stort, men fungerede som gennemgangsværelse til både bad og toilet.

Jeg har fjernet adskillige vægge, således at man kommer direkte ind i et stort, lyst køkken-alrum med udgang til altanen. Det separate toilet og bad er slået sammen, og adgangen hertil er via et walk-in closet, så soveværelset nu er mere privat og uden gennemgang.

CASE 2:
Lejlighed i tidligere industriejendom.
Lejligheden er bygget som trykkeri i 1800-tallet og omdannet til bolig i 1990erne. Det var I praksis en 2-værelses lejlighed med et lille soveværelse og en meget stor stue i åben forbindelse til køkkenet. Udgangspunktet for den nye ombygning var behovet for et ekstra værelse og for generel modernisering.

Det ekstra værelse er opstået ved at flytte køkkenet ind i stuen og opføre en enkelt væg. Åbningen mellem entré og køkken-alrum er udvidet, så entréen bliver et lysere og mere funktionelt, møblerbart rum. Desuden er dagslyset I rummene optimeret ved at indsætte et stort vindue i væggen mellem entré og soveværelse. Lejligheden har en industriel råhed, som er bevaret og accentueret fx af de store køkkenfliser, det originale bølgede loft og de fritlagte installationer.


Møbeldesign

Møbeldesign

Jeg har tegnet adskillige møbler, både som selvstændige opgaver og som del af indretnings- og ombygningsprojekter.

Speciallavet gyngestol

 

 

Storm&Müller bordet er designet i samarbejde med Susanne Storm. Vi har lagt vægt på enkle, grafisk smukke linier og et nyt take på beton.
Se mere om vores fælles projekt under fanen Storm&Müller.

Jeg er særligt optaget af opbevaringsmøbler og indbyggede løsninger, som dels udnytter pladsen optimalt, dels kan være med til at tilføje særegenhed og karakter til både rummet og det enkelte møbel.


Indretning & styling

Indretning & styling

‘Dit hjem, dine regler!’

I mit arbejde med indretning, er jeg naturligvis optaget af at skabe smukke og funktionelle rum. Men i mit univers er der ikke én objektiv, æstetisk ‘rigtig’ måde at indrette på.

De smukkeste rum er unikke og personlige. Skønheden kommer ikke bare fra de valgte farver, møbler eller genstande, men fra den helt særlige kombination, der er specifik for det enkelte hjem. Jeg går efter kant og personlige, ikke strømlinede valg, så man tydeligt fornemmer, hvordan rummet bliver brugt og af hvem.