BA i arkitektur fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, 2013

I mange år har jeg været optaget af – rum – konstruktion – fortælling – kontekst – formidling –

Jeg er først uddannet skuespiller, siden arkitekt. Mine to fag er umiddelbart meget forskellige, men for mig handler begge om evnen til indlevelse og til at omsætte, kombinere  og formidle viden, intuition og erfaring. Det lyder måske lidt højtravende, men er egentlig ganske enkelt:

Som skuespiller har jeg ‘levet mange liv’, og det er min oplevelse, at dette er med til at nuancere mit arbejde med arkitektur og design, og min evne til at identificere og analysere de mange elementer, der indgår i processen.

Jeg har primært beskæftiget mig med ombygning, indretning og møbeldesign.

Mit engagement kan spænde fra en enkelt inspirationssession til gennemførelse af større ombygninger og indretningsopgaver af hele hjem eller virksomheder. Jeg kan være involveret i alle faser fra den idégenererende start over præsicering og gennemtegning af projekter til udførelse og byggestyring.

https://vimeo.com/863339127?share=copy